top of page

3D Theorie opleiding

Makkelijker voorbereiden voor je theorie kan niet! Bij 3D theorie kun jij je theorie lessen volgen vanaf huis wanneer het jouw uitkomt. De 3D Theorie opleiding is speciaal ontwikkel voor dyslectie.

Voor het volgen van de theorieopleiding bij Rijvaardigheidscentrum Nottelman hoef je niet meer naar een leslokaal toe te komen. Je kunt op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer de theorielessen afleggen.

Schaf een van de drie pakketten aan die je wilt en ga aan de slag:

  • alleen oefenen voor het theorie-examen

  • leren en oefenen voor het theorie-examen

  • alleen de theorie leren.

 

Weet je niet welk pakket het beste bij je past? Bekijk dan gratis en geheel vrijblijvend de demo.
 

Doordat het een digitaal systeem is krijg je naar iedere les feedback over je leerproces. Een dashboard laat in een oogopslag zien hoe ver je bent in ieder theorie onderdeel. De 3D theorie is optimaal aangepast aan de theorie-examens van het CBR.
 

Als je een pakket hebt aangeschaft, kun je op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer met internet inloggen en aan de studie voor je theorie-examen gaan, tot je uren op zijn. Ben je dan nog niet zeker van jezelf, kun je altijd nog wat meer studie-uren inkopen.

De oefenexamens bestaan - net als het echte theorie-examen - uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning (waarvan je er dertien goed moet hebben) en dertig wet- en regelkennisvragen, aangevuld met tien inzichtvragen. Van die laatste veertig moet je er vijfendertig goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

Klassikale theorie

De beste start van je rijopleiding is je theorie certificaat behalen. De kennis uit de theorie helpt je naar nog beter rijlessen. Tevens heb je je theorie certificaat bij je tussentijdse toets of praktijkexamen.
 

De theorielessen worden gegeven in ons eigen theorielokaal in Venray voor auto (motor en bromfiets is op afspraak). Vanaf 16 jaar mag je het theorie examen afleggen. Iedere maandagavond kun je bij ons terecht van 19:00 tot 20:30 voor losse lessen. We bieden ook cursussen aan waar je binnen dezelfde middag nog de goede theorie beheerst! De theoriecursus sluit perfect aan bij de praktijkopleiding. Hou onze Facebook in de gaten voor de nieuwe cursus datums.

Alle examen onderdelen worden bij ons geoefend en getoetst. Tevens geven we ook tips die van nut kunnen zijn tijdens je theorie-examen. Samen zorgen we dat je alle nodige kennis bezit voordat je op examen gaat.

Vanaf de datum dat je het theoriecertificaat hebt behaald is hij 1,5 jaar geldig.

Kijk op onze Facebook pagina voor actuele data.

bottom of page