Motorrijlessen

Ook voor motorrijlessen ben je bij verkeersschool Nottelman aan het goede adres! Rijden op een motor geeft een onbeschrijfbaar gevoel van vrijheid.


Wil je optimaal van dat heerlijke gevoel kunnen genieten, dan moet je echter wel de techniek van het motorrijden tot in de puntjes beheersen. Daarbij staan jouw wensen altijd voorop.

Je gaat je lessen volgen op de 
Honda CBF 600. Om ervoor te zorgen dat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt, zijn de motorrijlessen puur individueel. Via een leskaart houden we je vorderingen bij. Zo kun je zelf zien wat je beheerst, en waaraan je nog moet werken. Bij verkeersschool Nottelman een lespakket op maat! Na het behalen van je motor rijbewijs geven we herhalingscursussen (theorie). Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Als je al in het bezit bent van het autorijbewijs, dan mag je meteen gaan lessen in de praktijk. Heb je dat niet, dan zul je eerst je theorie moeten halen. Per lesuur betaal je €50,- je kunt ook een rijles 1,5 uur rijles nemen voor €75,-. Die lessen hoef je niet vooruit te betalen, je betaalt gewoon per les. 

Ook mogelijk